de Transparant

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van regressie therapie en/of re´ncarnatie therapie in de buurt van Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Warmond, Voorhout en Oegstgeest? Bezoek dan de website van 'de Transparant' en neem vrijblijvend contact op!

Bezoek de Transparant

Terug naar home...

Wat is re´ncarnatietherapie?

 

Therapie op basis van re´ncarnatie zoekt de oorsprong van verschillende lichamelijke en psychische klachten en problemen die in het heden spelen, in onverwerkte ervaringen die in een vorig leven zijn opgedaan. In het algemeen wordt er gesproken van regressietherapie als je werkt aan een onverwerkte ervaring die in het huidige leven ligt vanaf het moment van conceptie tot heden. Er is sprake van re´ncarnatietherapie als de onverwerkte ervaring die problemen opleverd voor die tijd ligt; dus in een vorig leven of een periode tussen levens in.

Bij re´ncarnatietherapie wordt ervan uitgegaan dat de ziel van de mens meerdere levens doormaakt en dat traumatische ervaringen zich dus ook in vorige levens kunnen hebben voorgedaan. Als deze doorwerken in het huidige leven, wordt tijdens de therapie gepoogd terug te gaan naar onverwerkte ervaringen, deze opnieuw te beleven en op die manier te verwerken.

de Transparant

De Transparant is een praktijk voor regressie therapie, re´ncarnatie therapie en spirituele bewustwording in de regio Leiden / Oegstgeest. Heb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Bezoek mijn website en neem contact met mij op!

Naar de Transparant