de Transparant

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van regressie therapie en/of re´ncarnatie therapie in de buurt van Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Warmond, Voorhout en Oegstgeest? Bezoek dan de website van 'de Transparant' en neem vrijblijvend contact op!

Bezoek de Transparant

Terug naar home...

Wat is regressietherapie?

 

Bij regressietherapie wordt er van uitgegaan dat zowel psychische als ook lichamelijke problemen en klachten waar je in dit leven last van hebt, voortkomen uit eerdere, nog niet verwerkte ervaringen in het verleden. Bij regressie, een begrip uit de psychologie en letterlijk 'terug in de tijd', wordt tijdens de therapie teruggegaan naar de oorsprong van het probleem en het daar opgelost.

Tijdens de regressietherapie wordt de traimatische ervaring bewust herbeleeft, waardoor je deze zowel lichamelijk als emotioneel kunt begrijpen, vervolgens verwerken en tenslotte accepteren. Hierdoor zullen ze geen of in ieder geval minder invloed kunnen uitoefenen op je huidige leven.

de Transparant

De Transparant is een praktijk voor regressie therapie, re´ncarnatie therapie en spirituele bewustwording in de regio Leiden / Oegstgeest. Heb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Bezoek mijn website en neem contact met mij op!

Naar de Transparant