de Transparant

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van regressie therapie en/of re´ncarnatie therapie in de buurt van Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Warmond, Voorhout en Oegstgeest? Bezoek dan de website van 'de Transparant' en neem vrijblijvend contact op!

Bezoek de Transparant

Terug naar home...

Vergoeding bij zorgverzekeraars

 

Is een therapeut lid van de Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatie Therapeuten, dan worden regressie consulten en re´ncarnatie consulten (gedeeltelijk) vergoed door diverse ziektekostenverzekeraars. Bijna altijd is daarvoor wel een wat uitgebreidere, aanvullende verzekering nodig.

Op de website van de Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatie therapie (NVRT) is een overzicht te vinden van de verzekeraars die de therapie op dit moment (per januari 2014) vergoeden. Men moet daarbij wel rekening houden met het feit dat de voorwaarden ieder jaar weer veranderen. Aan het NVRT-overzicht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Het advies is dan ook om altijd eerst even rechtstreeks contact op te nemen met de zorgverzekeraar en te informeren naar de meest actuele voorwaarden met betrekking tot de vergoedingen van regressie- en re´ncarnatietherapie.

de Transparant

De Transparant is een praktijk voor regressie therapie, re´ncarnatie therapie en spirituele bewustwording in de regio Leiden / Oegstgeest. Heb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Bezoek mijn website en neem contact met mij op!

Naar de Transparant