de Transparant

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van regressie therapie en/of re´ncarnatie therapie in de buurt van Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Warmond, Voorhout en Oegstgeest? Bezoek dan de website van 'de Transparant' en neem vrijblijvend contact op!

Bezoek de Transparant

Terug naar home...

Therapie in Leiden & Oegstgeest

 

Wie op zoek is naar een regressietherapeut en re´ncarnatietherapeut in de omgeving van Leiden, kan daarvoor terecht bij de Transparant, de praktijk voor regressie- & re´ncarnatietherapie in Oegstgeest. Therapeut Maaike van Leeuwen, afgestudeerd therapeut bij de SRN (School Re´ncarnatietherapie Nederland) en aangesloten bij de NVRT (Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatie therapie) helpt u graag met al uw klachten en problemen. Het tarief voor een regressie- en re´ncarnatiesessie van ongeveer twee uur bedraagt Ç 110,- inclusief BTW. Check bij je zorgverzekeraar of de therapie wordt vergoed!

Wil je een afspraak maken voor een consult of je wellicht direct al aanmelden voor een regressie- en re´ncarnatietherapie, cursus of activiteit, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Alle contactinformatie kun je vinden op de website van de praktijk 'de Transparant'?

de Transparant

De Transparant is een praktijk voor regressie therapie, re´ncarnatie therapie en spirituele bewustwording in de regio Leiden / Oegstgeest. Heb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Bezoek mijn website en neem contact met mij op!

Naar de Transparant