de Transparant

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder van regressie therapie en/of re´ncarnatie therapie in de buurt van Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Katwijk, Warmond, Voorhout en Oegstgeest? Bezoek dan de website van 'de Transparant' en neem vrijblijvend contact op!

Bezoek de Transparant

Terug naar home...

School Re´ncarnatie therapie

 

De SRN (School Re´ncarnatietherapie Nederland) verzorgt al ruim 27 jaar de opleiding tot therapeut regressie therapie en re´ncarnatie therapie en daarmee de oudste re´ncarnatie therapie opleiding in Nederland! De SRN verzorgt al sinds het jaar 1986 op HBO niveau professionele opleidingen en heeft als eerste school het initiatief genomen tot het oprichten van een beroepsvereniging (NVRT). Andere regressie- en re´ncarnatietherapie scholen hebben zich daarbij vervolgens aangesloten.

De twee-jarige opleiding bij de SRN start ieder jaar in de maand januari. De lesdagen in Utrecht staan altijd gepland in het weekend op zaterdag en zondag en in totaal zijn er dertien lesweekenden per jaar. Afgestudeerden mogen zich vervolgens 'holografisch re´ncarnatietherapeut' noemen.

de Transparant

De Transparant is een praktijk voor regressie therapie, re´ncarnatie therapie en spirituele bewustwording in de regio Leiden / Oegstgeest. Heb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Bezoek mijn website en neem contact met mij op!

Naar de Transparant